När: Mar 22 2021
Plats: Online

HJÄRNSMART LEDARSKAP - Konsten att förstå sig på människor

I samarbete med Chef ges detta kostnadsfria webbinarium där Lena Skogholm bjuder på på en miniföreläsning om HJÄRNSMART LEDARSKAP!

Webbinarium Spara

Ta del av hjärnforskning och konkreta verktyg som lyfter ditt ledarskap till nästa nivå, och som ger dig ökad trygghet och säkerhet i din chefsroll.
Lena Skogholm är författare till succéboken BEMÖTANDEKODEN - Konsten att förstå sig på människor och få ett bättre (arbets)liv som har sålt i över 50 000 ex och används på många arbetsplatser.

Detta kostnadsfria webbinarium ger dig highlights från kursen med samma namn.

En vetenskapligt baserad kurs som är lätt att ta till sig och som innehåller många aha-upplevelser, hög igenkänning och konkreta verktyg. Med värme och humor går vi igenom hur du som chef kan agera utifrån hjärnans förutsättningar så att du kan samarbeta med hur vi människor faktiskt fungerar. Du får en ny utgångspunkt för ditt ledarskap med en praktisk bruksanvisning i fickformat för oss människor i din
hand. Den har du nytta av i alla relationer och möten med medarbetare, kunder, leverantörer och andra.

Anmäl dig till webbinariet här

Ps. På uppkommen anledning: Det är fritt att sprida länken vidare och tipsa andra att anmäla sig. Webbinariet är offentligt så alla som vill är välkomna att delta!