När: Tisdag Aug 30 - Apr 26 2023
Plats: Göteborg Kungsgatan 11

Strategiskt Ledarskap - Utbildning 7x2 dagar under 9 mån

Det skall vara ”gött” att leda. Att leda organisationer är att regelbundet möta utmaningar – när de förändras behöver verktygslådan också göra det. I programmet Strategiskt Ledarskap ligger fokus på att skapa utveckling och prestation för såväl dig som ledare som för organisationen i stort. Innehållet är riktat till dig med lång erfarenhet av chefsrollen.

Utbildning Spara

Det skall vara ”gött” att leda

Att leda organisationer är att regelbundet möta utmaningar – när de förändras behöver verktygslådan också göra det. I programmet Strategiskt Ledarskap ligger fokus på att skapa utveckling och prestation för såväl dig som ledare som för organisationen i stort. Innehållet är riktat till dig med lång erfarenhet av chefsrollen.
Med utgångspunkt i de fyra framgångsfaktorerna People, Culture, Performance och Change utvecklar du ditt ledarskap med fokus på framtiden, bygger en organisationskultur som får saker att hända och tydligt visar vägen för verksamheten i en komplex omvärld.

Är du redo att ta nästa steg som ledare? Strategiskt Ledarskap pågår under 9 månader med 2 dagars
sessioner var sjätte vecka. Antalet platser till vår chefsutbildning är begränsat, så anmäl dig snarast för att säkra din plats.

Ansök och läs mer på: yesp.se/tjanster/utbildningar
Välkommen!