När: Apr 15 2021
Plats: Online

Bli proffs på att leda digitala möten

Lär dig metoderna för att planera och genomföra effektiva digitala möten. Bli ett digitalt mötesproffs – välkommen till en intensiv utbildning med konkreta tips!

Inklusive individuell uppföljning, konkreta tips och tre månaders premiumkonto hos Svava

Webbinarium Spara

Lär dig leda möten som prioriteras

Många hinner knappt lämna ett möte innan nästa möte börjar. Över hälften vet inte ens vad som bestämdes på mötet. Under den här utbildningen får du lära dig att planera och genomföra möten som prioriteras av andra. Möten där ni har roligt tillsammans, som slutar i tid och med tydliga slutsatser.

Digitala möten som är kreativa

Digitala möten har blivit det nya normala, men det är svårt att planera möten som skapar engagemang, gemenskap och tydliga resultat. Efter den här utbildningen har du lärt dig konkreta verktyg och metoder som ger dig rätt förutsättningar för att leda möten med energi, kreativitet och gemenskap i centrum.

Lär dig genom att testa

Korta avsnitt med teori och konkreta tips varvas med praktiska övningar under utbildningen. Genom att du själv får prova effektiva metoder och arbetssätt lär du dig på ett enkelt och naturligt sätt för att själv kunna briljera redan på nästa möte.

Uppföljning för ökat lärande

Lärandet tar inte slut för att utbildningen är slut. Inom en månad efter avslutad utbildning har du en obligatorisk uppföljning med en av lärarna. Tillsammans går vi igenom dina lärdomar och utmaningar. Genom denna reflektion får du också ytterligare möjlighet att ställa frågor som kan ha dykt upp efter utbildningen.

Ur innehållet

  1. Analog hjärna i digitala möten – Vad krävs av dig som mötesledare?
  2. Fem nycklar till ett effektivt möte – Konkreta tips
  3. Tekniska förutsättningar – Så gör du för att uppfattas som ett proffs
  4. Olika personligheter – Tips för att få alla att komma till tals
  5. Verktyg & metoder för kreativa digitala möten

Anmälan och mer info

Tips, metoder och checklistor i utbildningen är oberoende av vilket mötesverktyg ni använder. Du har nytta av utbildningen oavsett om du använder Teams, Zoom, Skype eller annan lösning.

Priset för utbildningen inkl. kursmaterial, individuell uppföljning och fri tillgång i tre månader till Svava - ett av de interaktiva verktyg du får testa på utbildningen är 1 295kr exkl. moms per person.

Utbildningen kan också beställas i sin helhet till ditt företag eller organisation och anpassas då efter era behov och önskemål.

Mer information och anmälan