arbetsplatsenifokus.se

arbetsplatsenifokus.se är Sveriges första opartiska kunskapsbank och leverantörsbank i arbetet mot framtidens arbetsplats. Hos oss hittar du leverantörer, forskare samt experter som delar med sig av sin kunskap. Vårt fokus är att du som läsare lätt skall hitta kunskap inom en bredd av ämnen och att du enkelt ska hitta stöd och hjälp inom dessa ämnen. arbetsplatsenifokus.se skapades utifrån TRE INSIKTER.

down

Den första insikten som gav ett VARFÖR arbetsplatsenifokus.se behövs

Marknaden behöver en opartisk kunskapsplattform som stödjer företag och människor i arbetet mot framtidens arbetsplats. Sverige behöver kompetenshöjning.

Den andra insikten som gav ett VARFÖR arbetsplatsenifokus.se behövs

Det finns extremt mycket kunskap och expertis hos mängder av leverantörer, forskare och experter som behöver komma fram. Tillsammans blir det starkt.

Den tredje insikten som gav ett VARFÖR arbetsplatsenifokus.se behövs

Marknaden behöver enkelt kunna hitta och spara olika leverantörer, forskare och experter samlat på ett och samma ställe. En gemensam plattform.

Annicka DicksonHartman

 Initiativtagare och grundare av arbetsplatsenifokus.se

Senior Arbetsplatsstrateg/ Change manager. Engagerad, driven och lyhörd. Glöder för kvalitetssäkring, kommunikation och helhet. Älskar utveckling och att ha kundens bästa i sikte. Fokus på Ledning och HR stöd mot flexibla arbetssätt och effektfulla möten. Har genererat hundratals föreläsningar och WS i ämnet.

Jonas DicksonHartman

Medgrundare av arbetsplatsenifokus.se

Entreprenör. Kreativ och engagerad. Säkerställer alltid höga resultat och hög kvalitet. Gillar kundmöte och beteendemönster. Många års erfarenhet inom servicenäringen. Senast utställningsansvarig och mässgeneral för ett stort börsnoterat bolag. Har under många år designat och planerat mässor i hela Europa.

search
search

Vill du spara dina favoriter?

Dina hjärtmarkerade poster sparas bara så länge du har webbläsarfönstret uppe. För att spara posterna till senare, kan du logga in eller skapa ett kostnadsfritt konto.

Skapa konto Logga in