arbetsplatsenifokus.se

arbetsplatsenifokus.se är Sveriges första opartiska kunskapsbank och leverantörsbank i arbetet mot framtidens arbetsliv och arbetsplats. Hos oss hittar du leverantörer, forskare samt experter som delar med sig av sin kunskap. Vårt fokus är att du som läsare på ett enkelt samlat sätt skall hitta kunskap inom en bredd av ämnen. Att du enkelt ska hitta stöd och hjälp inom all typ av arbetsplatsförändring.
arbetsplatsenifokus.se skapades utifrån TRE INSIKTER.

down

Den första insikten som gav ett VARFÖR arbetsplatsenifokus.se behövs

Marknaden behöver en opartisk kunskapsplattform som stödjer företag och människor i arbetet mot framtidens arbetsliv och arbetsplats. Sverige behöver kompetenshöjning.

Den andra insikten som gav ett VARFÖR arbetsplatsenifokus.se behövs

Det finns extremt mycket kunskap och expertis hos mängder av leverantörer, forskare och experter som behöver komma fram. Tillsammans blir det starkt.

Den tredje insikten som gav ett VARFÖR arbetsplatsenifokus.se behövs

Marknaden behöver på ett enkelt sätt kunna hitta olika typer av ämnen och kompetenser inom området samlat på ett och samma ställe. Kunskap, experter, leverantörer och forskare. En samlad plattform.

Annicka DicksonHartman

 Initiativtagare och grundare av arbetsplatsenifokus.se

Senior Arbetsplatsstrateg/ Change manager. Engagerad, driven och lyhörd. Glöder för kvalitetssäkring, kommunikation och helhet. Älskar utveckling och att ha kundens bästa i sikte. Fokus på Ledning och HR stöd mot flexibla arbetssätt och effektfulla möten. Har genererat hundratals föreläsningar och WS i ämnet.

Annickas historik

Annicka Dickson har sedan tidigare många års erfarenhet av arbetsplatsstrategi, ledning/ ledarutveckling, konceptutveckling samt föreläsningar mot arbetsplatsförändringar med hög kunskap om flexibla verksamhetsanpassade kontor både på strategisk och operativ nivå.

Hon har utbildat ledare och medarbetare i flexibla arbetssätt. Hon har utvecklat förändringsprocesser mot verksamhetsanpassade kontor. Hon har utformat koncept inom arbetsplatsförändring, satt metod och metodik samt säkerställt i genomföranden. Annicka har varit med i analysfaser och arbetat med ledningsgrupp/styrgrupp hos kund med det arbetet ledningen behöver göra i processen. Hon har också arbetat med ledningen att ta fram vision och strategiska val samt riktlinjer i förändringen. Hon har arbetat med projektgrupper, styrgrupper och referensgrupper.

Hon har varit med och byggt upp arbetsplatsstrategier med fullt fokus på Lednings arbete och rådgivning mot flexibla och förändrade arbetssätt där hon också varit en partner till HR genom processen.

Annicka har föreläst hundratals föreläsningar kring både arbetsplatsstrategi och ledarskap. Atea Bootcamp( länk), IT- Arenan, Lokalmarknadsdagen är några exempel genom åren där hon väglett organisationer om hur de behöver gå tillväga. Några organisationer som hon har arbetat med är TTS Marine, Chalmers, GU, NCC (Uppsala), Atea med fler.

Jonas DicksonHartman

Medgrundare av arbetsplatsenifokus.se

Entreprenör. Kreativ och engagerad. Säkerställer alltid höga resultat och hög kvalitet. Gillar kundmöte och beteendemönster. Många års erfarenhet inom servicenäringen. Senast utställningsansvarig och mässgeneral för ett stort börsnoterat bolag. Har under många år designat och planerat mässor i hela Europa.

search
search

Vill du spara dina favoriter?

Dina hjärtmarkerade poster sparas bara så länge du har webbläsarfönstret uppe. För att spara posterna till senare, kan du logga in eller skapa ett kostnadsfritt konto.

Skapa konto Logga in