• Hur sparar jag kunskap och leverantörer?
  Du skapar ett "Mina sidor". Du trycker på ett hjärta som ligger på varje kunskapsinlägg och varje leverantörs profil.
  Då sparas det automatiskt upp i din profil.
 • Varför bör jag ha ett "Mina sidor" på arbetsplatsenifokus.se?
  Här kan du samla och spara kunskap om allt som berör arbetsplatsförändring. I lugn och ro kan du när du önskar komma tillbaka och läsa det du har sparat då du kommer att ha allt samlat på ett ställe- "Mina sidor". Ditt eget bibliotek.

  Du kan också spara leverantörer, forskare och experter på ditt "Mina sidor". Du förenklar ditt arbete i allt letandet efter kunskap och kompetens med att ha allt samlat på "Mina sidor"

  Dessutom kan du som inloggad dela kunskap på alla dina sociala medier.
 • Hur skapar jag ett kostnadsfritt "Mina sidor"?
  På förstasidan trycker du på " Kom igång redan nu"
  Där hittar du ett formulär du fyller i.

  Du kan välja om du vill få nyhetsbrev. Det är obligatoriskt att godkänna integritetspolicy.

  Varmt välkommen.
 • Var kommer kunskapen ifrån?
  All kunskap kommer genom Leverantörer, Forskare och
  Experter.
  arbetsplatsenifokus.se bevakar aktuell forskning och kunskap utanför plattformen som också kommer att visas.
 • Kommer det nya förmåner med att ha ett kostnadsfritt "Mina sidor"?
  Vi uppdaterar nya möjligheter hela tiden inne på ditt "Mina sidor". Snart kommer du att kunna följa ämnen och leverantörer.

  Härifrån kan du redan nu dela kunskap på alla dina sociala medier för att sprida sådant du tycker är intressant.
 • Hur är arbetsplatsenifokus.se opartiska?
  Vi som står bakom arbetsplatsenifokus.se har inget bakom liggande syfte till att sälja något annat. Vårt fokus är att bjuda på kunskap till läsarna på olika nivåer som kommer från leverantörer, forskare och experters erfarenheter, studier och utbildningar. Vi tar inte ställning för någon specifik leverantör eller forskare. Alla leverantörer, forskare och experter bär på sin kunskap. Här hittar du många olika typer av kunskap, tips och råd. Du kan också välja själv vad som attraherar dig bäst och kan välja bland olika yrkesprofessioner ifall du behöver stöd. Dessa professioner kan också vara konkurrerande vilket är unikt att hitta på en och samma plattform.
 • Säljer arbetsplatsenifokus.se tjänster någon annanstans?
  Nej, vi som står bakom arbetsplatsenifokus.se har inget bakom liggande syfte till att sälja något annat. Många gånger går några kompetenser samman och skapar en plattform. Deras egentliga kärnverksamhet är något annat Som är kopplad till plattformen. Vår kärnverksamhet är arbetsplatsenifokus.se och inget annat.
 • Hur kvalitetssäkrar ni?
  De leverantörer, forskare och experter som är med på arbetsplatsenifokus.se har kunnat visa att de har levererat sin profession till det moderna kontoret / den moderna arbetsplatsen de närmaste åren. De har referenser.
  Tips, kunskap och råd, korta som långa går genom en sluss genom oss där vi säkerställer att man inte slår ner på någon annan organisation och att det inte är ett "sälj" inlägg utan att man bjuder på inspiration, tips, råd eller ren kunskap. Läsaren ska slippa sälj inlägg.
search
search

Vill du spara dina favoriter?

Dina hjärtmarkerade poster sparas bara så länge du har webbläsarfönstret uppe. För att spara posterna till senare, kan du logga in eller skapa ett kostnadsfritt konto.

Skapa konto Logga in