När: Feb 16 2021
Plats: Online

ETT SAMTAL MED GOTOWORK

I december direktsände vi en trendspaning inför 2021 där vi presenterade fem kontorstrender avseende kommande arbetssätt och arbetsplatser. Trenderna vi förutspådde är;

1. Hållbar utveckling
2. Arbeta var som helst
3. kompetensutveckling
4. Inkludering
5. Organisering

Vi vill fortsätta dialogen och bjuder därför in till samtal med GoToWork, ett samtal per trend.
Vi sänder LIVE direkt från studion tillsammans med våra gäster.

Webbsändning Spara

Först ut den 16 februari: Del 1 Hållbar Utveckling

Under 2020 har – i alla fall initialt – upplevelsen varit att Hållbar utveckling fått stå tillbaka något, på grund av andra rådande omständigheter som upptagit såväl agendor som utrymme. Nu kliver hållbarhet in som en hygienfaktor. ​ Vi vet att alla kontorsbyggnader som behövs redan är byggda, så hur kan vi genom en utvecklad delningsekonomi göra dem tillgängliga? ​Genom certifieringar och omsorg om energiförbrukning kan arbetsplatser inte bara minska klimatavtrycket, utan även bli klimatneutrala och till och med klimatpositiva. Smart planering och inköp som styr mot en cirkulär ekonomi med återanvänd-ning och återbruk. Året som kommer blir året vi på riktigt skapar goda arbetsplatser, platser där alla kan arbeta.

Vi på GoToWork förespråkar hjärnsmart arbete och hälsar dig därför varmt välkommen till en eftermiddags sändning klockan 16.00-16.30 då våra hjärnor passar bäst för semifokus.
Sätt dig i soffan, på tåget hem eller ta en promenad och logga in på live sändningen med Karin Ståhl VD & arbetsplatsstrateg och våra gäster för dagen.

Anmäl dig här

Vill du se trendspaningen i sin helhet, klicka på länken längre ned.