När: Apr 26 2022, 08:00-11:00
Plats: Informationstekniks kontor i Stockholm

"Molntjänster för övervakning av AV-utrustning & jobba med stora internationella möten"

Molntjänster för övervakning av din AV-utrustning, hur funkar det? eller Så här jobbar vi med stora internationella möten & Jirango det ultimata registreringssystemet.

Välkommen till oss! Nu startar vi äntligen igång med våra fysiska kunskapsseminarier igen! Anmäl dig, och kanske en kollega, till valfritt seminarie nedan. Om du vill bjuder vi gärna dig på frukost innan vi drar igång!


Seminarium Spara

Program

Program:

8.30 - 9.00
Frukost

9.00 - 10.00
Molntjänster för övervakning av din AV-utrustning, hur funkar det?

I takt med att fler och fler möten blir hybridmöten med deltagare på distans blir det allt viktigare att mötesteknikens alla delar fungerar. För att kunna upptäcka fel innan de påverkar ett möte eller göra en felsökning direkt utan att behöva skicka ut en tekniker så finns det idag säkra molntjänster för fjärrövervakning och managering. Vi övervakar idag tusentals mötesrum hos våra kunder och åtgärdar många fel innan det påverkar deras möten. I seminariet berättar vi om vilka möjligheter som finns och hur det kan fungera även hos er.

eller

9.00 - 10.00
Så här jobbar vi med stora internationella möten & Jirango det ultimata registreringssystemet

Hur kan man genomföra stora möten i Jirango-plattformen och vilka möjligheter finns det för att grafiskt anpassa alla sidor, registreringar etc. Ekonomi för deltagare i stora projekt – vi visar exempel från vårens stora projekt och hur man får en snabb och smidig process med ekonomi –kortbetalningar, Swish, E-fakturor, GLN-nummer och referens, det är saker vi pratar om!


Anmäl dig på vår hemsida!