När: Sep 9 2021
Plats: Online

Så väljer du en smart lösning för arbetsplatser

Pandemin är inte över än, och för arbetsplatsansvariga förändras var och hur människor arbetar avsevärt just nu. Att hantera motstridiga prioriteringar, såsom att minska kostnaderna, men samtidigt prioritera medarbetarnas säkerhet och engagemang, är en svår balansgång. Dessutom finns utmaningen att försöka förutspå hur framtidens kontor kommer att se ut.

Webbinarium Spara

Utrusta din arbetsplats med smarta IT-lösningar

Många organisationer investerar i smarta lösningar för arbetsplatser, såsom närvaro- och miljösensorer, för att hjälpa dem förstå sina framtida arbetsplatsbehov, implementera hybridarbetsstrategier och förbättra upplevelsen för sina arbetsplatsanvändare.

Men utbudet av smarta lösningar för arbetsplatser är förvirrande och komplicerade. Hur kan man investera smart för att uppnå långsiktiga mål?

Delta i det här webbseminariet på torsdag den 9 september 2021 kl.11:00 CEST för att höra våra experter gällande smarta arbetsplatser diskutera några av de främsta verktygen och strategierna som organisationer utvärderar idag. De beskriver även ett tillväxtregelverk som säkerställer att dina IT-investeringar på arbetsplatsen ger ett hållbart och långsiktigt värde för din verksamhet.

Klicka här för att registrera dig!

Har du annat planerat den 9 september? Ingen fara! Vi skickar en inspelning av webbseminariet efteråt, så registrera dig även om du inte kan delta i livesändningen.