När: Sep 7 2021
Plats: Online

Samtal med GoToWork – del 4, inkludering

GoToWork presenterade fem arbetstrender för år 2021. Varje trend har genererat i fem fristående samtal under året, nu har vi kommit till samtal fyra – ”inkludering”. Som vanligt bjuder vi in två kunniga gäster, Anders Barnå och Pernilla Lovén, till samtal med Karin Ståhl, VD och arbetsplatsstrateg på GoToWork. Samtalen om den inkluderande arbetsplatsen sänds live direkt från studion i Stockholm, den 7 september kl 16:00-16:30. Ta del av 30 lärorika minuter – boka din plats här (det är gratis!)

Webbsändning Spara

Om samtal 4 – inkludering

Vi ser att arbetsplatsen kommer präglas av en högre grad av inkludering, inkännande och empati vilket  kommer sätta nya standarder för vad en arbetsplats är – en mer inkluderande och mänsklig sådan!

För att möta nya former av Worklife Blend, där alla är viktiga och där utrymme och plats ska finnas för alla och en var, blir det extra synligt att vi behöver arbetsplatser som ser till allas behov och gör arbetsplatserna tillgängliga för alla. Och detta oberoende av om platsen är en gemensam eller om den är ens egen. Vår kollektiva kunskap behöver höjas om vad en inkluderande arbetsplats är och hur den bäst tas tillvara.

Anmäl dig till 30 lärorika minuter

Vi på GoToWork förespråkar Hjärnsmart arbete® och hälsar dig därför varmt välkommen till en eftermiddagssändning klockan 16 då våra hjärnor passar bäst för semifokus. Titta och /eller lyssna på livesändningen med Karin Ståhl och gäster från soffan, på tåget hem eller ute på promenaden.

Anmäl dig till samtal 4 här: Samtal om den inkluderande arbetsplatsen, 7 sep kl 16.00