När: Nov 25 2021
Plats: Online

VIRTUELLA MÖTESMÄSSAN 25 NOVEMBER - FRI ENTRÈ

Kostnadsfritt kan du besöka 3 scener virtuellt. En mängd olika livesändningar kommer äga rum. Mässan är öppen 9-16, men då detta är en virtuell mässa så behöver du inte vara där hela dagen utan du bestämmer själv när det passar bäst.

Webbinarium Spara

Fyll på med inspiration inför dina framtida möten

Det finns ett stort och brett behov kring att få både kunskap och inspiration kring alla olika typer av möten. Ambitionen med mässan är att skapa en mötesplats där du som besökare kan fylla på med kunskap och inspiration inför dina framtida möten.

Ta del av kunskap

På plats kommer du få lyssna på föreläsare, utbildare, teknikleverantörer samt kunskapsföretag inom möten. Du kommer också få ta del av digitala visningar på mötesanläggningar, företag som arbetar med arbetsplatsen i fokus samt affärsresebyråer.

Besök ett virtuellt mässgolv och virtuella montrar

Som besökare kommer du att komma in på mässgolvet och därifrån besöka utställarna i deras respektive montrar. Du kommer få ta del av livesändning, inspelade videor med demos eller via länkar i olika montrar. Du som besökare kommer att kunna chatta direkt med utställaren eller träffa dem virtuellt i montern.

Se till att säkra din plats redan idag- Fri entré!

Anmäl dig här helt kostnadsfritt