Lokalanpassning för en varmare arbetsmiljö

När UC bestämde sig för att utöka sina lokaler och också förändra den befintliga inredningen i den fysiska arbetsmiljön föll valet på att kontakta Alfa, något vi definitivt inte ångrar.

Spara

UC är ett av Sveriges ledande affärs- och kreditinformationsföretag. Vi samlar in och förädlar information som kan användas för att företag och privatpersoner ska kunna fatta intelligenta beslut. Sedan 1977 erbjuder UC miljontals kunder beslutsunderlag av förädlad affärs- och kreditinformation via digitala och innovativa tjänster för såväl företag, offentlig sektor som privatpersoner.

Under 2019 kände vi att det var dags att utöka våra lokaler och vår inredning. Vår målsättning med projektet var att få ett varmare kontor som kändes mer inbjudande än tidigare och då i tydlig skandinavisk anda. En lokalanpassning kräver både kunskap och tid, något vi inte kände att vi hade tillgång till varför det för oss var självklart att kontakta en extern konsult.

”Alfa, och också Helen, var väldigt lyhörda för UC:s önskemål och hade också kompetens att komma med bra förslag på olika sorters inredningslösningar.”

Valet föll på att kontakta Alfa, ett val vi inte har ångrat en sekund. Samarbetet med Alfa och med Helen Pettersson som var vår konsult i projektet har verkligen varit toppenbra. Alfa, och också Helen, var väldigt lyhörda för UC:s önskemål och hade också kompetens att komma med bra förslag på olika sorters inredningslösningar. Till det kan sägas att Alfas montörer också är otroligt proffsiga och trevliga.

”Jag skulle vilja sammanfatta det med orden att Alfa är en mycket bra samarbetspartner. Leveranssäkerhet och lyhördhet inför vad kunden önskar är ord som väl beskriver Alfa som samarbetspartner.”

Vårt omgörningsprojekt har vida överträffat våra förväntningar. Den känslan är gemensam för alla medarbetare som trivs väldigt bra med de förändringar vi gjort. Alla hos oss tycker att vårt kontor blev jättefint. Tidigare var det mesta på vårt kontor inrett i svart och vitt. Nu upplever vi att kontoret känns mycket mer inbjudande än tidigare. En stor vinst som gör att våra medarbetare trivs i våra lokaler.
Jag skulle vilja sammanfatta det med orden att Alfa är en mycket bra samarbetspartner. Leveranssäkerhet och lyhördhet inför vad kunden önskar är ord som väl beskriver Alfa som samarbetspartner.
Marie Ljungberg, kontorschef, UC

Relaterade inlägg

Laddar inlägg