Idrottens hus

Friska tag!

Utmaningen

Riksidrottsförbundet är en paraplyorganisation för hela svenska idrottsrörelsen. RFs främsta uppgift är at stötta de c:a 70 specialförbunden och företräda idrottsförbunden i kontakter med bland annat myndigheter, politiker och andra beslutsfattare såväl nationellt som internationellt

Vår strategi

Vårt uppdrag var att färgsätta och formge Nya Idrottens Hus för Riksidrottsförbundet, Sisu och ca 35 specialförbund. Riksidrottsförbundet val föll på ytor i Folksamhuset vid Skanstull och vår uppgift var att förverkliga en gemensam plattform för Svensk Idrott. Att samla förbunden och huvudorganisationen under samma tak och skapa ytor där idrotten kan mötas både internt och externt.

Resultatet

Det unika i detta uppdrag har för oss varit den stora delaktigheten bland ledning och medarbetare vilket har genomsyrat hela projektet från början till slut med stort fokus på arbetsmiljön och att med färg och form lyfta fram idrottsliga värden.

Relaterade inlägg

Laddar inlägg

search
search

Vill du spara dina favoriter?

Dina hjärtmarkerade poster sparas bara så länge du har webbläsarfönstret uppe. För att spara posterna till senare, kan du logga in eller skapa ett kostnadsfritt konto.

Skapa konto Logga in